Travanj 02, 2015 2794

Za petu obljetnicu postojanja pokrenuli smo portal Infovodice na engleskom jeziku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon pet godina sa Vama napravili smo korak dalje i pokrenuli englesku inačicu portala Infovodice kojeg možete posjetiti na linku en.infovodice.com

Radi se o novoj elektronskoj prezentaciji Vodica namjenjenoj našim turistima gdje će biti dostupne informacije turističkog sadržaja kao i brza te jednostavna komunikacija sa svim subjektima koji su uneseni u portal Infovodice

Portal je prilagođen mobilnim uređajima a sastoji se od interaktivne kategorizirane karte Vodica sa mogućnošću geolociranja, kalendara događanja, novosti iz Vodica, foto i video galerije.

Poseban dio portala je pregled najboljih ponuda u Vodicama gdje će naši gosti saznati za najbolje popuste i posebne ponude u Vodicama i šire.

Također, engleska inačica portala Infovodice namijenjena je i svim posjetiteljima i turistima koji su u Vodice i okolna mjesta došli bez rezerviranog smještaja, a kojih je preko 20% od ukupnog broja pridošlih gostiju. Turisti će putem portala pogledati smještajne turističke kapacitete, neposredno kontaktirati vlasnike putem mobitela ili e-maila, a vlasnike smještajnih kapaciteta moći će lako pronaći na mapi putem geolociranja.

Portal će se u narednom periodu upotpunjavati a tijekom turističke sezone osim na društvenim mrežama portal će biti promoviran na svim frekventnim mjestima u Vodicama putem plakata, letaka, naljepnica i banera.

Kao što smo napisali u naslovu na današnji dan prošlo je pet godina postojanja portala Infovodice.

Ovim putem zahvaljujemo svima Vama što nas pratite, Gradu Vodice što podržava rad portala Infovodice, svima koji šaljete svoje vijesti i fotografije za objavu na portal te svim oglašivačima što su izabrali prostor portala Infovodice za svoje oglase.

Hvala svima

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Travanj 2015 09:12
djelomob1.jpg