Travanj 18, 2015 3272

Foto: Modna revija djelatnika i korisnika šibenskog Centra za socijalnu inkluziju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kreacije koje su skrojili i sašili djelatnici i korisnici šibenskog Centra za socijalnu inkluziju prema viziji kreatorice i dizajnerice Cvitane Juričev Martinčev predstavljene su danas u sklopu projekta 'Incluido Fashion' na trgu između katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice u Šibeniku - vijest prenosimo sa portala Šibenik IN

Kolekciju 'Boje sreće' za proljeće/ljeto nosile su poznate šibenske manekenke, a program je dodatno začinila i pjevačica Helena Bastić koja je i sama prošetati modnom pistom. Kreacije su također nosili i korisnici Centra za socijalnu inkluziju, a za frizure i make-up pobrinuli su se profesori i učenici Srednje strukovne škole iz Šibenika.

- Ova modna revija nije samo modna revija, nego inkluzija, odnosno uključivanje naših korisnika u društvo. Predstavlja zajedničko djelo i korisnika i naših ljudi, cura i dečkiju, zaposlenika i djelatnika. Kolekcija je nastala od doniranih materijala, s svi smo zajednički radili na njoj – kazala je ravnateljica Centra za inkluziju Marija Alfirev.

Incluido fashion započeo je u prosincu prošle godine, a trajat će do kraja studenog ove godine. Projekt je prepoznalo Otvoreno društvo koje ga financira s nešto manje od 40 tisuća dolara.

Izvor i Foto: http://www.sibenik.in/sibenik/foto-incluido-fashion-u-bojama-srece-modnu-reviju-nosile-sibenske-manekenke-ali-i-korisnici-centra-za-inkluziju/39240.html

Poslijednja izmjena dana Subota, 18 Travanj 2015 15:48
djelomob1.jpg