Lipanj 11, 2015

Agencija Homberger Vodice: Dugogodišnje iskustvo i bogata ponuda garancija su zadovoljnog kupca

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Agencija Homberger Vodice tvrtka je kojoj je primarni cilj pomoći svojim klijentima u postupku kupoprodaje nekretnina te pružanje usluga turističke agencije.

Iskustvo od preko 10 godina rada osiguravaju Vam sigurnu prodaju ali i kupovinu nekretnina u RH. U ponudi je veliki broj nekretnina na područji Dalmacije: kuća, vikendica, stanova, apartmana, građevinskih zemljišta, poljoprivrednih zemljišta

Ako prodajete ili iznajmljujete, Agencija Homberger će Vam pomoći da to napravite što ekspeditivnije, uspješnije i sa što manje šetnje kroz Vašu nekretninu.

Osim nekretnina posredujemo pri rezervaciji privatnog smještaja na području Vodica i okolice. Nudimo privatni smještaj za Vaš godišnji odmor i ljetovanje: kuće za odmor, apartmani i sobe u Vodicama, Srimi, Tribunju...

Sav smještaj kojeg nudimo, te prikazujemo na našim web stranicama www.agencijahomberger.hr, provjeren je i fotografiran osobno, te detaljno opisan. Na uvid Vam stoje brojne fotografije svakog pojedinog smještaja, pa s lakoćom možete izabrati ono što odgovara Vašim željama i potrebama iz udobnosti Vašeg doma.

10402984_705089406225117_5160546922997060562_n.jpg

Također nudimo i bogatu ponudu paketa izleta na Nacionalne parkove: Krka, Kornati a kod nas možete iznajmiti auto, brod, skutere i bicikle kako bi Vaš odmor u Vodicama i okolici bio što zanimljiviji.

SPONZORIRANI ČLANAK

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Lipanj 2015 16:39
djelomob1.jpg