Kolovoz 04, 2015 3145

Ponosni na klapu Bunari

Gradonačelnica Vodica primila pobjednike Omiškog festivala

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas u Gradskoj vijećnici gradonačelnica Branka Juričev Martinčev primila je klapu Bunari, ovogodišnje apsolutne pobjednike 49. Omiškog festivala.

Podsjetimo, Klapa je osvojila dvije velike nagrade: Zlatni leut - prvu nagradu publike i Brončani štit - treću nagradu ocjenjivačkog suda, a voditelj Klape, gospodin Filian Vuletić dobio je nagradu za najboljeg voditelja.

U veseloj i svečanoj atmosferi gradonačelnica je pobjednicima Omiša uručila priznanja Grada Vodica i obećala izradu novih košulja za slijedeće uspješne nastupe.

Gradonačelnica je rekla da, iako se potajno nadala, nije mislila da će baš vodička klapa polučiti tako dobre uspjehe. „I prije je Klapa Bunari imala zapažene nastupe na ovom najprestižnijem festivalu klapskog pjevanja, ali činjenica da su ove godine zaslužili ne jednu, nego čak tri nagrade, najbolja su potvrda njihove izvrsnosti i stoga su svi Vodičani jako na njih ponosni."

Bunari su zahvalili gradonačelnici na lijepim riječima i Gradu Vodice na kontinuiranoj potpori, iznijeli svoj planove i zamisli za budućnost.

Nema sumnje, Bunari nam spremaju još mnogo lijepih nastupa, a mi im možemo poželjeti samo još uživanja u pjevanju i glazbenih uspjeha.

Članovi Klape Bunari: Branimir Sladoljev, Ante Juričev Grgić, Tomislav Slavica, Nikola Rak, Goran Mačukat, Marko Juričev Martinčev, Ivan Lasan i Ivan Mikulandra.

Video primanja ispod

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Kolovoz 2015 12:29
djelomob1.jpg