Kolovoz 07, 2015 3326 Grad Vodice

Plan upisa u Dječji vrtić Tamaris

Plan upisa u Dječji vrtić Tamaris Područni objekt OKIT
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jedini vrtić na području grada, Dječji vrtić Tamaris, ove je godine primio 144 zahtjeva za upis djece. Nakon provedene detaljne komparativne analize brojnog stanja djece koja ostaju u vrtiću, prostorno-organizacijskih uvjeta za smještaj i ovih pristiglih zahtjeva za upis novih mališana, pozitivno je riješeno 105 zahtjeva ili 73%, dok 37 djece ili 26% ostaje na listi čekanja.

 

Dva zahtjeva koja se odnose na uključivanje djece s teškoćama u redovit vrtićki program bit će moguće realizirati ako Ministarstvo odobri zapošljavanje asistenta.

Naime, ove godine iz vrtića je u školu otišlo 78 djece, a postoji potreba za upisom 144 polaznika.

Kako vrtić i dalje raspolaže istim smještajnim kapacitetima i brojem odgojiteljica i ove će godine biti organizirano devet cjelodnevnih i četiri poludnevne skupine boravka raspoređene u tri zgrade: glavnoj, Plaža i Okit. Područni objekt vrtića u Čistoj Velikoj zaprimio je osam zahtjeva za upis u poludnevni jutarnji program i svi su mališani primljeni.

Osim redovitog predškolskog programa odgoja i obrazovanja, iz vrtića najavljuju i dopunske aktivnosti koje će biti organizirane u poslijepodnevnim satima: igraonice ranog učenja engleskog jezika, radionice početnog oblika kretanja i razne umjetničke radionice- dramske i likovne.

djelomob1.jpg