Kolovoz 26, 2015 2973 Grad Vodice Arhiv Infovodice

Prvi projekti Savjeta mladih Vodica

Vodički savjet mladih predstavio svoja dva projekta: Igre udruga i Oskar znanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na nedavno održanoj sjednici Savjeta mladih Grada Vodica na kojoj su sudjelovali, uz predsjednika Semija Bacha Khojaha i članova Vijeća savjeta mladih, gradonačelnica Branka Juričev Martinčev i predsjednik Gradskog vijeća Danijel Lasan Zorobabel, razgovaralo se vrlo konstruktivno o mnogim temama koje zanimaju mlade Vodičane.

Bilo je riječi o Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti kojim se pokušava riješiti problem buke u ljetnim mjesecima, o predloženom rješenju II. faze rekonstrukcije Trga kneza Branimira, gradnji Zaobilaznice i o Čorićevom turnju kao kulturnom dobru koje je još uvijek bez ikakve kulturne ili turističke valorizacije.

Mladi su predstavili i svoja dva nova projekta: Igre udruga i Oskar znanja koji su s oduševljenjem prihvaćeni te Grad očekuje njihovu podrobniju prezentaciju za petnaestak dana.

Gradonačelnica je iskoristila priliku da zamoli Vijeće savjeta mladih da kao predstavničko tijelo mlađe generacije, potakne svoje godišnjake da se aktivnije uključe u rješavanje aktualnih gradskih pitanja svojim komentarima i prijedlozima.

Zapisnik sa sjednice možete pročitati OVDJE

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 26 Kolovoz 2015 13:19
djelomob1.jpg