Kolovoz 28, 2015 3463

Prvić Luka domaćin trećeg festivala 'Hrvatski otočni proizvod'

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U organizaciji Šibensko-kninske županije i suorganizaciji Grada Vodica, Udruge Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije 28. i 29. kolovoza 2015. godine na otoku Prviću u Prvić Luci održava se 3. Festival hrvatskog otočnog proizvoda Šibensko-kninske županije.

Na festivalu koji je izložbeno-prodajnog karaktera svoje proizvode i proizvodne linije predstavljaju osam izlagača nositelja oznake HOP iz Šibensko-kninske županije te sedam nositelja oznake HOP s otoka iz drugih hrvatskih županija. Također na ovogodišnjem festivalu svoje proizvode predstavljaju i tri potencijalna buduća nositelja oznake HOP iz naše županije.

Posjetili smo prvi dan festivala koji se održao u petak navečer te smo snimili video prilog u kojem možete saznati od izlagača što im znači oznaka HOP te koliko im je pomogla u plasiranju njihovih proizvoda. Također od dožupana Zorana Smolića možete saznati dali će županija i dalje podupirati HOP a od naše gradonačelnice dali će u Vodicama uskoro biti otvoren dućan "Hrvatski otočni proizvod"
Zahvala Ivanu Ivičinu na prijevozu

{unitegallery 3fhok}

Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Kolovoz 2015 23:53
djelomob1.jpg