Kolovoz 29, 2015 4277

Biciklističkim maratonom odali počast vatrogascima stradalima u kornatskoj tragediji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

66 biciklista iz pet županija koji su sudjelovali na drugom Biciklističkom maratonu za kornatske vatrogasce stigli su sretno danas u Vodice. Maraton su organizirali DVD-a Sesvetski Kraljevec i BK Sutla a vozio se u tri etape od Zagreba do Vodica. Biciklistima maratoncima u zadnjoj etapi od Stankovaca do Vodica pridružili su se i članovi BBK Orlov krug.

- Ovim maratonom obilježili smo sjećanje na žrtve Kornatske tragedije. S jedne strane veselje što smo uspješno realizirali ovaj maraton a s druge strane velika tuga zbog gubitka dva prijatelja Roberta Pavetića iz JVP Zagorske iz Zaboka i predsjednika BK Sutla Zlatka Matijevića koji su preminuli u zadnjih tjedna dana a dali su veliki doprinos u realizaciji ovog maratona - kazao je Mislav Kaučić, član BK Sutla i jedan od organizatora ovog maratona.

Među sudionicima Biciklističkog maratona za stradale kornatske vatrogasce bili su i 3 vatrogasca iz Vodica: Tomislav Ivas, Frane Juričev Grginov i Ivan Juričev Sudac.

Od samog starta gdje nas je gradonačelnik Bandić ispratio pa do srdačnog dočeka u Vodicama nosim prekrasne dojmove kazao je Tomislav Ivas – Mede naglašavajući kako mu je bila iznimna čast sudjelovati u ovom maratonu koji je vrhunski organiziran.

Nakon kratkog odmora biciklisti će danas sudjelovati u Mimohodu sjećanja

Poslijednja izmjena dana Subota, 29 Kolovoz 2015 14:57
djelomob1.jpg