Rujan 14, 2015 9794

Firma čiji su osnivači Vodičani

Na 20. obljetnicu Radin print izvozi 50 posto proizvodnje

Osnivači Radin printa Branka Pušec (u sredini) i Marijan Arambašin (drugi s desna) Osnivači Radin printa Branka Pušec (u sredini) i Marijan Arambašin (drugi s desna) Liderpress.hr
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prije dvadeset godina je počela s radom naša današnja tiskara, rasli smo paralelno s tržištem i bili kotačić u razvoju demokratizacije i društva - tako je poručio Marijan Arambašin, drugi osnivač Radin printa sa proslave rođendana te tiskare koji je održan prošli tjedan u Svetoj Nedelji - piše portal Liderpress sa kojeg prenosimo tekst i fotografije

Naime, Marijan je zajedno sa svojom sestrom Brankom Pušec rođ. Arambašin prije 20 godina osnovao firmu Radin print.

Danas izvoze 50 posto proizvodnje, rade, između ostalog, u Srbiji i Albaniji.

- Iskustva s ulaganjem u regiji su nam isključivo pozitivna, nikad nije bilo nikakvih problema. Bili smo svugdje odlično primljeni, a jedine zapreke su bile bolest neplaćanja i državne tiskare. Moram istaknuti da nema opstanka proizvodnje bez vrhunske kvalitete, ulaganja i točne isporuke – poručio je Arambašin, zapitavši se gdje bi im bio kraj da u Hrvatskoj imamo realan tečaj kune i jeftiniju državu.

- Bogati nismo financijski, ali pravo bogatstvo je zapošljavanje 600 mladih ljudi i time se ponosimo – zaključio je Arambašin.

Današnja direktorica Sanja Pušec Mukavec zahvalila se svima koji su svojim radom doprinijeli da Radin print bude ono što su danas i dodijelila posebne plakete za deset radnika koji su u tiskari od samog početka.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Rujan 2015 14:25
djelomob1.jpg