Rujan 29, 2015 2867

Održana redovna skupština vodičke humanitarne Udruge Daj 5 od srca

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vodička humanitarna udruga „Daj 5 od srca" održala je večeras u svojim prostorijama svoju redovnu izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Danijel Ferara, koji je podnio izvještaj o radu u 2014. godini a i podsjetio okupljene o radu udruge u ovoj godini.

U 2014. godini organizirali smo niz uspješnih humanitarnih projekata a među njima su: Pokladni ples, dvije donacije Neurofeedback uređaja, priključili smo se pomoći za poplavljena područja, sudjelovali smo na malonogometnom turniru "Ovo nije kraj", organizirali smo humanitarnu akciju za hrvatskog branitelja za vrijeme obilježavanja Rujanskog rata te organizirali program Božić na Poljani, kazao je predsjednik udruge Danijel Ferara naglašavajući da je udruga pored ovih projekata raznim akcijama i donacijama u prošloj godini pomogla potrebitim mještanima.

DSC_0014.JPG

Udruga je uskladila svoj statut s novim zakonom o udrugama a novina je da je Udruga izabrala likvidatora čiju će dužnost obnašati član udruge Ana Šuša

Za kraj godine Udruga Daj 5 od srca planira organizirati dobro prihvaćeni Božić na Poljani čije pripreme kreću uskoro.

I na kraju treba naglasiti da sve ovo ne bi bilo ostvareno bez ostalih mnogobrojnih članova ove udruge koji stoje iza svih ovih uspješnih akcija, zato njima jedno VELIKO HVALA na njihovoj ustrajnosti i humanosti. - kazao je na kraju dopredsjednik udruge Zoran Mijat.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Rujan 2015 23:07
djelomob1.jpg