Rujan 30, 2015 2627

Forum seniora SDP-a Šibensko-kninske županije sudjelovao na igrama Foruma seniora SDP-a Hrvatske

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, članice i članovi Foruma seniora SDP-a Šibensko-kninske sudjelovali su na organiziranoj sportskoj manifestaciji u organizaciji Foruma seniora SDP Hrvatske i Foruma seniora Grada Zagreba. Manifestacija se održavala na terenu NK „Tekstilac" u Zagrebu, s turnirima u malom nogometu, beli, pikadu i boćanju.

 FS4.jpg

Na samom događanju, županijsku organizaciju predstavljale su članice i članovi iz lokalnih organizacija Šibenika, Vodica, Knina, Tisnog, Tribunja i Pirovca te su se natjecali u gotovo svim disciplinama. Igre su popratili i brojni gosti, a otvorio ih je saborski zastupnik i predsjednik GO SDP Zagreb Davor Bernardić.

FS2.jpg

U dvije kategorije – u boćanju i pikadu - ekipe Foruma seniora SDP Šibensko-kninske županije osvojile su prva mjesta na turnirima, kao i pripadajuće diplome i pehare.

FS5.jpg 

Povodom sutrašnjeg međunarodnog dana starijih osoba, Forum seniora želi zahvaliti svima koji brinu o zdravlju i životima starijih, te će tom prigodom članice i članovi SDP-a Šibenik u jutarnjim satima obaći starije članove donoseći im pritom poklone.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 Rujan 2015 20:41
djelomob1.jpg