Listopad 09, 2015 3269

Bogatim aktivnostima obilježen dječji tjedan

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dječji tjedan u dječjem vrtiću Tamaris bio je ispunjen bogatstvom aktivnosti usmjerenih prema djeci i njihovim potrebama, a obilježavao se od 05.-09. listopada pod motom "Ljubav djeci prije svega".

Obilježavanjem Dječjeg tjedna intenzivno se pridonosi usmjeravanju institucija, roditelja i ustanova brizi i posvećenosti djeci , a kreativnim sadržajima promiču se dječja prava te njihov položaj u društvu, obitelji i lokalnoj zajednici.

U Dječji tjedan djeca su ušla u bijelim majicama i u zajedničkom krugu izgovorili moto dječjeg tjedna "Ljubav djeci prije svega", nakon toga razgovaralo se i radilo na pravima djece do kao što su pravo na obitelj, pravo na zdravstvenu zaštitu, pravo na zdrav život ...

Organizirane su posjete stomatološkim ordinacijama, zajedničko vježbanje s Karate klubom "Okit", boravak dječje gradonačelnice M. Poljičak i dogradonačelnice M. Lovrić u vrtiću i druženje s gradonačelnicom Vodica Brankom Juričev Martinčev kojoj je darovana slikovnica s dječjim željama.

U gradskoj knjižnici Vodice održana je promocija slikovnice "Brnistra" nastala za boravka djece L. Računica I T. Marinčić u vrtiću prošle godine, a pod sponzorstvom UNICEF-a i splitske udruge MI.

Kišni tjedan i praznik nisu umanjili značenje i obilježavanje Dječjeg tjedna u svim objektima dječjeg vrtića Tamaris i PO Čista Velika.

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Listopad 2015 15:10
djelomob1.jpg