×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Listopad 26, 2015 3143 ŠK županija ŠK Županija

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi

Uručena priznanja darivateljima krvi iz Šibensko-kninske županije

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Društva Crvenog križa Šibensko-kninske županije, danas je u Uredu župana održana svečanost u povodu obilježavanja 25. listopada – Dana darivatelja krvi.

Čestitavši svim darivateljima koji su nesebično pomogli spasiti veliki broj ljudskih života okupljene su pozdravili župan Goran Pauk, gradonačelnik grada Šibenika Željko Burić i predsjednik Društva Crvenog križa Damir Vlaić.

Uručivši zahvalnice i metalni znak priznanja darivateljima i darivateljicama koji su darivali krv po 35, 50, 55 i 100. put, župan je kazao kako je izuzetno ponosan na veliki broj davatelja krvi u našoj županiji. „Veliki broj darivatelja krvi i mnogobrojne uspješne akcije dobrovoljnog darivanja krvi dokaz su kvalitetnog rada i dobre organizacije Društva crvenog križa Šibensko-kninske županije.", naglasio je župan Pauk.

Picture_022_Custom.jpg

Ivan Vargović dobio je zlatni znak priznanja za 100 puta darovanu krv, dok je Anka Maras dobila priznanje za 55 puta darovanu krv, što je ekvivalent za 75 davanja kod muškarca. Priznanje za 50 puta darovanu krv dobili su Frane Grubelić, Marko Grubelić, Frankopan Čičin-Angul, Vitomir Udovičić, Marko Vlahov, Davor Kašić, Stipe Markov, Goran Novaković, Ivan Badžim, Robert Šiškovski, Josip Mateša, Jure Zečević i Zoran Đurin, dok je Gordana Mijat dobila priznanje za 35 puta darovanu krv.

Svečanosti su prisustvovali i zamjenik župana Zoran Smolić i ravnateljice Gradskog Društva Crvenog križa Šibenika i Knina Tonka Mikulandra i Anđelka Balić.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Listopad 2015 14:25
djelomob1.jpg