×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Studeni 04, 2015 2963

Nova vizura grada s uniformiranim uličnim štandovima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon brojnih nagrada koje je Grad Vodice dobio za hortikulturno uređenje, čistoću i održavanje javnih površina, a sa željom da i dalje ostane jedna od najpoželjnijih jadranskih destinacija, Grad se odlučio zakoračiti korak dalje u uređenju javnih prostora.

 Ponukan šarenilom i raznolikim izgledom štandova koji se mogu u ljetnim mjesecima vidjeti na gradskim ulicama, a od kojih većina ne zadovoljava ni funkcionalnošću ni estetskim dojmom, Grad Vodice je zatražio izradu idejnog rješenja univerzalnih gradskih štandova. Oni bi bili u vlasništvu Grada Vodica i bili bi iznajmljivani prema javnim natječajima koji se svake sezone objavljuju za korištenje gradskih površina.

OTVORENI_STAND_Small.jpg

Ovakvim jedinstvenim izgledom gradskih štandova uvelike bi se uljepšao cjeloviti dojam uređenosti gradskih površina, opći dojam urednosti grada, onemogućilo bi se svaštarenje i postavljanje naizgled ružnih štandova koji su često napravljeni na brzinu i od priručnih materijala samo da posluže svrsi ne mareći puno za izgled i dojam koji svojom pojavnošću ostavljaju na Vodičane i njihove goste.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 04 Studeni 2015 10:03
djelomob1.jpg