Prosinac 13, 2015 5735 Zoran Mijat Danijel Lasan Zorobabel

Čarobnjaci i Masovni kaos atmosferu digli do usijanja

Tradicionalna humanitarna večer u prostorijama MK Okit

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarna večer za nabavu neinazivnog aspiratora za Šibensku bolnicu - Odjel neurologije održao se u subotu 12. prosinca navečer u prostorijama MK Okit.

Ovu tradicionalnu večer i ove godine organizirala je Humanitarna udruga "Daj 5 od srca" u suradnji sa MK Okit, ŠRK Mali porat i KN Torcida Vodice, a prisutne su zabavljali Čarobnjaci i Masovni kaos koji su oduševili publiku svojim nastupom i atmosferu digli do usijanja.

- U ime Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" najprije bih se htio zahvaliti svim ljudima dobra srca koji su prepoznali humanitarni karakter ove akcije te svojim donacijama pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Također zahvalio bi se svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji ovog humanitarnog koncerta, izvođačima i mnogobrojnim sponzorima – kazao je Danijel Ferara, predsjednik Humanitarne udruge "Daj 5 od srca"

- Na kraju pozvao bi sve građane Vodica i okolice da dođu od 20. do 23. prosinca na vodičku Poljanu i dožive „Božić na Poljani". Također sve pozivam na doček Nove godine na Poljani uz grupu Masovni kaos koji su se pokazali na Humanitarnoj večeri u vrhunskom izdanju.

Foto: Zoran Mijat / Video: Danijel Lasan Zorobabel

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 13 Prosinac 2015 20:36
djelomob1.jpg