×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Prosinac 21, 2015 3522

Božićni domjenak Hrvatskog Domobrana Šibensko-Kninske županije, ogranak Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na četvrtu nedjelju Došašća 2015-te Hrvatski Domobran Šibensko-Kninske županije Ogranak Vodice pripremio je, u Gradskoj vijećnici, Božićni domjenak.

Oko četrdesetak članica i članova, simpatizera i uzvanika domobransko obiteljski se družilo te večeri, oko punih stolova dalmatinskih specijaliteta, koji su pod svijetlom upaljenih adventskih svijeća izgledali još ljepši, i tijelu ukusniji.

Pravo obiteljsko božićno druženje otvorio je predsjednik Ogranka gospodin Nikola Španja. U vrlo kratkom obraćanju uz upućen pozdrav i zahvalu na odzivu, iznio je ono što se uradilo u godini koju ispraćamo, i istakao ono što se planira uraditi u budućnosti.

Okupljenima se, zatim, obratio ispred grada Vodice dogradonačelnik gospodin Luka Lipić, izrazivši zadovoljstvo što je s nama, te se zahvalio na dobroj, gotovo uzornoj, suradnji između grada kojeg predstavlja i Hrvatskog Domobrana Šibensko-Kninske županije Ogranak Vodice.

Uz Božićne pjesme, koje su ugrađene i u spomenik Žrtvama jugoslavenskog komunizma koje će se ćuti sve do Sveta Tri kralja, domobranski se veselilo u božićnom ozračju, na domjenku koji će od sada biti svakogodišnja praksa udruge.

Na kraju vrlo ugodnog božićnog slavlja predsjednik Ogranka podijelio je svim nazočnim, vrlo lijepo uređen kalendar za 2016., kojeg krase slike sa otvaranja spomenika u Vodicama Žrtvama jugoslavenskog komunizma.

Prije razlaska Odbor Ogranka zahvaljujući se na druženju uputio je Božićnu čestiku:

Svim svojim članovima, simpatizerima, hrvatskim udrugama, donatorima i suradnicima, te svim Hrvaticama i Hrvatima diljem Lijepe Naše i svijeta, sretan i blagoslovljen Božić, te radosna i zdravljem ispunjena Nova 2016. godina.

Tajnik Vinko Đotlo

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Prosinac 2015 19:41
djelomob1.jpg