×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Prosinac 23, 2015 3533

Grad Vodice preuzeo sportsku dvoranu u Čistoj Velikoj na korištenje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Grad Vodice potpisao je sporazum o korištenju trodijelne sportske dvorane kraj Osnovne škole Čista Velika sa Šibensko-kninskom županijom, budući da je Županija osnivač škole koje se nalazi u administrativno-upravnoj jedinici Grada Vodica i njezina je gradnja omogućena zajedničkim ulaganjima.

Podsjetimo, izgradnju trodijelne višenamjenske sportske dvorane financiralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Vodice je platio potrebnu projektno-tehničku dokumentaciju, jedan dio izgradnje te uređenje okoliša, dok su iz županijskog proračuna izdvojena sredstva za nabavu i montažu sportske opreme.

Prema potpisanom sporazumu Vodice preuzima dvoranu na korištenje, odnosno ovlašten je u njoj organizirati sportske i druge javne aktivnosti te za te aktivnosti ubirati naknadu od trećih osoba. Ta sredstva od najma koristit će se za održavanje i pokrivanje troškova rada dvorane. Dvorana, naravno, služi Osnovnoj školi Čista Velika za održavanje zdravstvene i tjelesne kulture i izvannastavnih aktivnosti učenika, a te troškove podmirivat će Županija.

Dogovoreno je da osim ove trodijelne dvorane, Grad snosi troškove održavanja montažne sportske dvorane u dvorištu Osnovne škole Vodice, pa se procjenjuje da će Grad, na stavci održavanja sportskih objekata godišnje izdvajati 205.000,00 kuna.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Prosinac 2015 11:39
djelomob1.jpg