Siječanj 13, 2016 3787

Ubrzani radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Početkom tjedna započeli su građevinski radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava Vodice-Srima-Tribunj. U prvoj fazi projekta koja bi trajala do 26.03.2016. radovi će se izvoditi u ulici fra Pija Fržopa i od ulice Grgurev Ante Kukure do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Kako doznajemo iz komunalnog Upravnog odjela nakon razgovora s izvođačem radova isti je pojačao kapacitete pa će radovi u Blatama početi odmah, odnosno 18.01. kako se ne bi čekao 3. mjesec prema prvobitnom dogovoru.

Ponavljamo, tokom ovih radova na snazi će biti posebna regulcija prometa kroz Vodice.

Za područje naselja Blata privremena prometna regulacija uključuje ulice Blata i Grgurev Ante Kukure u Vodicama:
- U razdoblju od 18. siječnja do 01. listopada 2016. godine, za koje vrijeme će se radovi izvoditi u ulici Blata (prilog 3)
Zatvara se cesta i zabranjuje promet svih vozila, osim vozila gradilišta ulicom Blata od raskrižja s Ulicom Grgurev Ante Kukure do plaže

Blata

- U razdoblju od 11. siječnja do 26. ožujka 2016. godine radovi vršiti od Ulice Grgurev Ante Kukure do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (prilog 4)
Zatvara se cesta i zabranjuje promet svih vozila, osim vozila gradilišta i stanara dijelom Ulice Grugrev Ante Kukure (odvojak koji vodi do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda).
Obilazni pravac:
Obilazak zatvorene ceste je mogući kroz Seline (cestom prije staklenika).

Seline

Za područje poluotoka Punta privremena prometna regulacija uključuje Ulice Ive Čaće, Žrtava fašizma, fra Pije Fržopa i Obalu Vladimira Nazora, a sastoji se od dvije faze:
- prva faza projekta u razdoblju od 11. siječnja do 26. ožujka radovi će se izvoditi u ulici fra Pija Fržopa (prilog 1)
ova faza podrazumjeva:
- zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta cijelom Ulicom fra Pija Fržopa te dijelom Obale Vladimira Nazora (parkiralište ispred stare škole do podiznog stupa),
- zabrana zaustavljanja u ulici Žrtava fašizma.
Obilazni pravac:
Ulicom Žrtava fašizma - Grgura Ninskog - Prvomajska ulica (okolo Hotela Punta i prolazom iza stare škole).

Pijafrzopa

Druga faza projekta u razdoblju od 29. ožujka do 15. lipnja 2016. za koje vrijeme će se radovi vršiti u Ulici Ive Čaće (prilog 2)
ova faza podrazumijeva:
- zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta Ulicom Ive Čaće od raskrižja s ulicom Blata prema Plavoj plaži i ulicom Žrtava fašizma od raskrižja s Ulicom Ive Čaće do raskršća s Ulicom fra Pija Fržopa odnosno skretanja za vrtić Tamaris.
Obilazni pravac:
Mijenja se smjer jednosmjerne regulacije u Ulici Prvomajska, tako će vozači moći kroz Prvomajsku ulicu doći do obale (stare škole) i svoj put nastaviti Obalom Vladimira Nazora u smjeru centra odnosno poluotoka Punta prema izboru.

Ivecace

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Siječanj 2016 14:19
djelomob1.jpg