Svibanj 25, 2016 4030

Rukometaš Luka Stepančić, osobni izaslanik predsjednice, poziva sve na vježbanje u Vodicama

Rukometaš Luka Stepančić Rukometaš Luka Stepančić
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Rukometni reprezentativac Hrvatske Luka Stepančić osobni je izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji se održava na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama u subotu, 28. svibnja u 18 sati.

"Iznimna mi je čast da kao osobni izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar – Kitarović predstavljam ovaj hvale vrijedan projekt. Predsjednica je pravovremeno prepoznala gorući problem neaktivnosti kako u Hrvatskoj, a već u Vodicama zajedno možemo mijenjati crne statistike!" - izjavio je osobni izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Luka Stepančić i dodao: "Kao profesionalan sportaš iz prve ruke znam koliko je tjelesna aktivnost važna prvenstveno za zdravlje, a nakon toga i za uspjeh u mnogim drugim životnim područjima, stoga pozivam sve Vodičane i njihove goste da nam se pridruže ove subote!"

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, predvođen mladim trenerskim timom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pod vodstvom Ivana Antunovića. Vježbanje je prilagođeno svakoj dobnoj skupini te u suradnji s partnerima Biotreningom i Definicijom Hrane predstavlja korake koji poboljšavaju zdravstveni i tjelesni status.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača u Vodicama nagrađuju poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Tu su HEP majice, NIVEA poklon paket proizvoda za njegu, šilterice OTP banke, Jamnica bočica Mg Mivele vode Vašeg srca, Kotanyi začini, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health, Lijepa i Aktivna i Cro LIFE.

Zbog ogromnog interesa prijave za Vodice su zaključene!

rukometas_Luka_Stepancic_1.jpg

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 25 Svibanj 2016 14:12
djelomob1.jpg