Lipanj 05, 2016 4252 Šibenska biskupija Župa Vodice

Održan susret Ministranta Šibenske biskupije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ministranti Šibenske biskupije, susreli su se u subotu 4. lipnja. Prvi dio susreta preko kojeg se svaka ministrantska zajednica predstavila održao se u prostorijama Katoličke osnovne škole. Susret je završio misnim slavljem koje je predvodio šibenski biskup Ante Ivas u marijanskom biskupijskom svetištu Vrpolju. Susret su vodile franjevke od Bezgrešne s. Renata Azinović i s. Barbra Čavlina, a sa ministrantima radili su i animatori.

Sadržaj susreta bio je bogat i raznolik. Ministranti su igrali nogomet, stolni tenis i odbojku Pogledali su film o štovanju Blažene Djevice Marije u Šibenskoj biskupiji.

Biskup Ivas u obraćanju istaknuo je kako je najveći ministrant bio Isus Krist. Isus nas je poslužio Evanđeljem koje je radosna vijest da smo Božji. Vi ste Isuovi nasljednici jer ste ministranti, a i svaki čovjek je ministrant ako dobro čini i dobro poslužuje, poručio je biskup Ivas ministrantima.

viber_image.jpg

Na susretu ministranata Šibenske biskupije, na kojem je sudjelovalo 120 ministranata, sudjelovala i skupina ministranata, njih desetorica iz naše župe Vodice.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 05 Lipanj 2016 18:38
djelomob1.jpg