Lipanj 08, 2016 4295

Mejaši i Dražen Zečić otvaraju ovogodišnji CMC festival

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dva dana su još ostala do početka CMC festivala u Vodicama. U petak događanja počinju u 11.00 h u hotelu "Punta" gdje će se održati zanimljiva panel-rasprava Hrvatske diskografske unije (HDU) na temu "Domaća (zabavna) glazba u medijskom prostoru".

 

Novost ovogodišnjeg festivala su koncerti na Trgu dr. Franje Tuđmana (ispod kampanela). S početkom u 21.00 h u petak će tamo nastupiti klapa "Munita" a u subotu u isto vrijeme Ibrica Jusić.

Veliki stage na vodičkoj rivi u petak počinje s programom u 21.30 koncertom "Mejaša", a nakon njih slijedi veliki koncert Dražena Zečića.

Mali stage se nalazi na trgu Hrvatskih mučenika. U petak s početkom 23.30h počinje tradicionalna "Klapa vs tambura". Nastupit će Kumpvi, Berny, Posegana i klapa Niko. U subotu na istom mjestu program počinje u 00.30 h koncertom Igora Delača i "Aura" benda.

Revijalni dio ovogodišnjeg CMC festivala kreće u 21.30 u subotu.

Nastupit će Amel Ćurić, Ante Cash, Begini, Bobo Knežević, Crvena jabuka i Klapa Puntamika, Danijela Martinović, Dražen Zečić, Emilija Kokić, Emina Arapović, E.T., Iva Ćurić, Ivan Zak, Ivana Kovač, Ivica Bago, Jasmin Stavros & Barabe, Kim Verson, Klapa Cambi Kaštel Kambelovac, Klapa Godimenti, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Leteći odred, Magazin, Maja Šuput, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Klapa Intrade, Neda Ukraden, Nina Donelli, Nives Celzijus, Tonči & Madre Badessa i Željko Bebek.

Nakon toga koncert će održati Danijela Martinović.

cmc_2016_program.jpg

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 08 Lipanj 2016 11:31
djelomob1.jpg