Lipanj 11, 2016 3861 Šime Strikoman / Petar Grgurev

Uz nazočnost 165 člana: Održana Izvještajna Sjednica Skupštine Udruge umirovljenika Grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Udruga umirovljenika Grada Vodica održala je Izvještajnu Sjednicu Skupštine Udruge umirovljenika Grada Vodica, u Moto klubu „Okit" u Vodicama, 11. lipnja 2016.godine.

Uz nazočnost 165 člana, na Sjednici je analiziran rad u proteklih 6 mjeseci i prezentiran plan aktivnosti do kraja godine, a istaknuto je da je Udruga učinila iskorak u organizacijskom smislu, te se zahvalila strukturama Grada Vodica, istaknutim pojedincima koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem unaprijedili uvjete rada UU GV, a posebno se zahvalila vodstvu Udruge te članovima Izvršnog i Nadzornog odbora na samoprijegornom radu, velikim osobnim odricanjima, a sve na dobrobit Udruge i njenih članova.

 

U polugodišnjem izvješću istaknuta je pomoć i praćenje Udruge od strane gradskog portala Infovodice, portala Treća dob kao i mnogobrojnih sponzora i darovatelja, bez kojih UU GV ne bi mogla postizati ovakve rezulate.

Od strane članova u raspravi, iskazana je ogromna zahvalnost vodstvu Udruge za njihov rad, pružajući im bezrezervnu potporu za naredni period, pri čemu su uvjereni da je UU GV najuspješnija i najbrojnija u Gradu te su naglasili da bi Grad morao s većim iznosom novčanih sredstava pratiti Udrugu.

Istaknuta je potreba kreativnijih prijedloga, mišljenja, sugestija, kritika od strane njihovih članova, s ciljem kvalitetnijeg rada i skrbi za osobe treće životne dobi u našem Gradu.

Udruga zahvaljuje i tvrtki „BONTECH", poslovnica Šibenik, na dosadašnjoj suradnji i vrijednoj donaciji.

Član Izvršnog odbora i predstavnik Županije Šibensko-kninske u Skupštini Matice umirovljenika Hrvatske Šime Bilan, koji je i sam nositelj Priznanja, uručio je Udruzi umirovljenika Grada Vodica Priznanje za osobite zasluge i zalaganje u ostvarivanju umirovljeničkih prava i boljih uvjeta života starijih osoba te za istaknuti doprinos razvoju civilnog društva RH, a povodom 70. obljetnice osnutka i djelovanja Matice umirovljenika Hrvatske.

Isto Priznanje na prijedlog Udruge umirovljenika GV, uručiti će se Gradu Vodice za doprinos u radu i svekoliku pomoć umirovljenicima.

Nakon zaključivanja Sjednice upriličen je ručak a potom uz druženje, pjesmu i ples umirovljenici su proveli ugodno poslijepodne.

Poslijednja izmjena dana Subota, 11 Lipanj 2016 20:20
djelomob1.jpg