Lipanj 24, 2016 5500

Na Srimi se po 4. put zavijorila Plava zastava

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Svečanost podizanja Plave zastave, cijenjenog turističkog modela ekološkog priznanja, danas se održala na plaži Srima. Plavu zastavu podigla je gospođa Brigitte Wirt iz Austrije koja se dvije godine kupa na plaži Srima.

 

- Četiri godine dolazimo u Vodice i drugu godinu da dolazimo na ovu plažu. Jako sam sretna što je meni pripala čast podizanja Plave zastave. Ovo je jedna od najljepših plaža ne samo u Vodicama nego i u cijeloj Dalmaciji – rekla nam je Brigitte Wirt koja je na ljetovanje došla sa svojim mužem Wolfgangom

Zajedno sa gospođom Brigite Wirt na svečanosti podizanja zastave prisutni su bili dir. ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica, direktor tvtke Leć Stanko Birin te djelatnici tvrtke Leć.

- Od kada se napravila plaža na Srimi, znači već četvrtu godinu podiže se Plava zastava na plaži u Srimi. Plava zastava je prvenstveno oznaka kakvoće mora koja je izvrsne kvalitete. Kakvoća se ispituje tijekom cijele godine, a posebno u sezoni. Ova plaža zadovoljava i sve ostale potrebne uvjete za Plavu zastavu od WC-a za invalide, tuševa, sanitarnih čvorova, rampe za invalide. Svakako treba spomenuti i spasilačku službu koja na ovoj plaži započinje s radom od 1. srpnja – rekao Stanko Birin, direktor tvrtke Leć koja je upravitelj plaže Srima

Nakon svečanosti podizanja zastave za sve prisutne na plaži priređena je zakuska, a gosti Brigitte i Wolfgang Wirt prigodno su darivani suvenirima.

Poslijednja izmjena dana Petak, 24 Lipanj 2016 13:18
djelomob1.jpg