Srpanj 06, 2016 4270

Povodom 3. godišnjice djelovanja: Plesna udruga Bollywood Vodice održala rođendansku revijalnu smotru

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U nedjelju 3. srpnja Plesna udruga Bollywood Vodice održala je ispred „Konobe Makina" revijalnu smotru povodom 3. Godišnjice djelovanja. Sva četiri dobna uzrasta (dječja formacija, kadeti, juniori i seniori) predstavile su se publici s 20-ak koreografija u kategorijama štapa, pom-pona, mixa i flaga s kojima su se ovu školsku godinu natjecale na državnim i međunarodnim natjecanjima. Najavljene gošće iz Kaštela, Splita i Imotskoga su nažalost zbog izvanrednih okolnosti svoj dolazak na smotru morale otkazati.

 

Nakon odrađenog nastupa svim članicama uručenu su zlatne medalje za više nego uspješno odrađenu sezonu. Osim članicama zahvalnice i medalje su uručene i roditeljima koji učestalo pridonose radu Udruge. Proslava je nakon toga nastavljena u „Restoranu i pizzeri Šimun" gdje su članice i roditelji Udruge imali zakusku.

- Iako smo ovom manifestacijom obilježile kraj sezone 2015/2016 još nas za vikend čeka „Europsko prvenstvo mažoretkinja 2016." u Puchovu/Slovačka na koje, zbog financijskih problema, ovaj put odlazi samo seniorka Paula-Luce Storić, koja će u kategoriji pom-pon seniori predstaviti svoj tim i grad. Nakon toga svi odlazimo na zasluženi odmor do jeseni kad nas već krajem rujna očekuje „Svjetsko prvenstvo mažoretkinja 2016." u Poreču, zatim u listopadu međunarodno natjecanje „Kaštela Dance Open" te u studenom „II.Regionalno natjecanje Dalmacije" u Splitu. - rekli su iz PU Bollywood Vodice

- Ovim putem želimo se prije svega zahvaliti svojim članicam na uspješno odrađenoj sezoni, roditeljima na svoj pomoći i podršci koju su nam pružali tijekom ove školske godine, svima onima koji su nas na smotri došli vidjeti i podržati, „Konobi Makina" koja nam je udijelila svoj prostor kako bi se cure tijekom manifestacije mogle presvlačiti, „Caffe baru Sedmici" i našem dj-u Dadi Juričevu, koji je tijekom manifestacije vodio brigu o razglasu i glazbi, „Studio Dalmatica" koji su nam izradili diplome i zahvalnice, Kickboxing klubu " Hrvatski branitelj dragovoljac Vodice" koji nam je udijelio tatami kako cure ne bi plesale na podu te „Restoranu i pizzeri Šimun" koja nam dijelom sponzorirala zakusku. - kazali su na kraju cure iz Bollywooda Vodice uz poruku - Svim svojim članicama i njihovim roditeljima želimo ugodno ljeto, odmorite se i napunite bateriju jer nas od jeseni čeka još jedna zahtjevna sezona!!!

djelomob1.jpg