Kolovoz 02, 2016 4565

Hotel Olympia i OPG Vlatka Fržop među potpisnicima korisnika subvencija Ministarstva turizma

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ministar turizma Anton Kliman i zamjenik ministra turizma Robert Pauletić danas su boravili u Šibeniku. Na tvrđavi Barone primili su ih gradonačelnik Šibenika Željko Burić, a tom prigodom su i uručeni ugovori za 33 korisnika programa Konkurentnost turističkog gospodarstva, s područja Šibensko-kninske županije ukupne vrijednosti 1,6 milijuna kn.

 

S područja Grada Vodica ugovori o subvencioniranju potpisani su s Hotelom Olympia i OPG-om Vlatka Fržop

OPG Vlatka Fržop uz veliku tehničku podršku LAG-a More 249 prijavio je projekt po Mjeri A3 za opremanje kušaonice maslinovog ulja koja će se nalaziti u ulici Hrvatskih boraca 5. Za opremanje kušaonice Ministarstvo je odobrilo 40 tisuća kuna

21416-v.jpg

Hotelu Olympia Ministarstvo je dodijelilo potpore u iznosu 140 tisuća kuna koje će biti utrošeno u uređenje dijela plaže Hotela Olympia – saznajemo od Darka Bastića, direktora hotela Olympia

Spomenimo kako će ministar turizma u današnjem posjetu Šibeniku obići revitaliziranu tvrđavu sv. Mihovila, posjetiti zgradu budućeg Centra kompetencija u turizmu u ex vojarni Ante Jonjić, te šetnicu u kanalu sv. Ante.

Današnji domaćini ministru Klimanu su i direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole te direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Željana Šikić.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Kolovoz 2016 16:41
djelomob1.jpg