Kolovoz 06, 2016 6113

Kreativna radionica tete Kate na otvorenom: Radionica u kojoj djeca žele ostati cijelo ljeto

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Podno depadansi Arausana i Antonina, u prirodnom ozračju u kojem se samo čuje šum vjetra i pjesma zrikavaca smjestila se kreativna radionica tete Kate na otvorenom.

 

Pored nezaobilaznog facepaintinga, djeca sudjeluju u likovnim radionicama, radionicama ručnog rada i ostalih kreativnih sadržaja.

IMG_1736_Custom.JPG

- Pošto se konačno uredio prostor ispod dvije depadanse Arausane i Antonine, razmišljala sam kako bi bilo dobro da u borovoj šumi napravim kreativnu radionicu na otvorenom. Stupila sam u kontakt s gospođom Esetelinom Rudan koja mi je s oduševljenjem ustupila prostor pored caffe bara La Belle Vie i na tome sam joj jako zahvalna. - rekla nam je Kate Škugor

- U radionicu se može priključiti svatko, radimo ujutro od 10 do 12 i popodne 17 do 19 sati, a druženje s djecom uvijek protekne u veselom, kreativnom i zabavnom raspoloženju! – zaključila je Kate Škugor te nam otkriva da zajedno s djecom planira napraviti igrokaz za kraj ljeta

IMG_1747_Custom.JPG

Uz sveprisutni facepainting i oslikavanje najdražih likova, kroz kreativne radionice tete Kate, vaša će se djeca i zabaviti i naučiti nešto novo.

Poslijednja izmjena dana Subota, 06 Kolovoz 2016 15:32
djelomob1.jpg