Rujan 05, 2016 3960

Aktivisti NL Stipe Petrine projekcirali njegov lik na spomenik Palim borcima II sv. rata i emitirali njegove političke poruke

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Za vrijeme izborne promidžbe političke stranke i kandidati koriste se raznim metodama oglašavanja. Pored televizije, radija, web portala, plakata, aviona, balona..., neki su otišli i korak dalje.

 

Aktivisti Nezavisne liste Stipe Petrine putem projektora projekcirali su njegov lik na Spomenik palim borcima drugog svjetskog rata i emitirali njegove političke poruke. Takva aktivnost nije ostala nezapažena i od naših mještana. Jedan naš čitatelj (podaci poznati redakciji) poslao nam je fotografiju uz poruku:

"Zgrožen sam svojevrsnim oskvrnućem spomenika palim borcima iz II sv. rata u centru Vodica od strane aktivista Stipe Petrine, koji su na isti projekcirali putem projektora njegov lik i emitirali političke poruke. Suludo je da se na ovakav način Stipe Petrina pokušava dočepati Sabora, a iako navedeni gospodin i inače pokazuje jako nizak stupanj političke kulture, ovo je zaista previše."

Kontaktirali smo i komunalno redarstvo vezano za ovaj slučaj te nam je rečeno da su na primjedbe građana izašli na teren i urgirali, nakon čega je prekinuta projekcija.

- Bilo kakva projekcija na spomenike nije dozvoljena i za tako nešto uopće se ne može dobiti dozvola - rekao nam je Blagodar Španja, komunalni redar

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 08 Rujan 2016 22:22
djelomob1.jpg