Rujan 29, 2016 3871

Sunce, more i gostoljubivi domaćini - što Vam više treba za idealan odmor

Bračnom paru Helmut i Vlasti Stadler uručene zahvalnice za 37 godina vjernosti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Lijepo vrijeme, sunce, pogled na maslinik i more, odličan smještaj, prekrasni i gostoljubivi domaćini - što Vam više treba za idealan odmor. Upravo to su spoznali bračni par Helmut i Vlasta Stadler iz Beča koji kod domaćina Lučev Lade i Milke provode svoj odmor od 1979. godine.

 

- Prije 1979. ljetovali smo u Istri i željeli smo promjeniti mjesto odmora. Došli smo u Vodice i jako nam se svidilo, Priroda, pogled na more, otoke, a osobito to što su nas domaćini Lada i Milka Lučev primili kao svoje razlog su zašto već 37 godina dolazimo u Vodice – rekla nam je gospođa Vlasta

Uz ugodno druženje i prekrasne kolače kod domaćice Lade Lučev, dugogodišnjim gostima gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pećarica, uručile su prigodan poklon autohtonih proizvoda i zahvalnicu za 37 godina vjernosti

Prigodom srdačnog susreta, Gradonačelnica je bračnom paru Helmutu i Vlasti Stadler zahvalila na povjerenju i vjernosti te naglasila kako su Vodicama ovakvi dugogodišnji gosti posebno dragocjeni, jer su odani našem kraju i šire dobar glas našeg kraja u svojoj domovini.

Također, zahvalila se i domaćinima Ladi i Milki Lučev na trudu i dostignuću u već nekoliko desetljeća dugoj i uspješnoj turističkoj djelatnosti.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Rujan 2016 14:23
djelomob1.jpg