Listopad 10, 2016 3706

Plesna udruga Bollywood zadivila i zabavila publiku na 5. proslavi rođendana Supernove Šibenik

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Plesna udruga Bollywood Vodice u subotu 8. listopada sudjelovala je na 5. proslavi rođendana Supernove Šibenik. Uz raznovrstan program koji je započeo već u 16.00h i trajao do večernjih sati na kojem su sudjelovali žongleri, hodači na štulama, hostese, plesne skupine Stars i Balans, te princeza Sofija, Dr. Plisko, Alvin i Kung fu Panda koji su izveli predstavu „Zaboravljene svjećice", i cure iz Bollywooda s nekoliko koreografija zadivile su i zabavile publiku. Osim nastupa, sudjelovale su i na brojim nagradnim igrama te osvojile pregršt nagrada.

 

Ovim putem zahvaljujemo se prvenstveno organizatorima što su nas već drugu godinu za redom pozvali da sudjelujemo na njihovoj proslavi i na taj način obogatimo njihov program te svim onima koji su nas unatoč kiši došli podržati. - kazala nam je predsjednica udruge Bollywood Tina Valerija Storić te nastavlja

- Ovim nastupom smo i službeno otvorili sezonu i školsku godinu 2016/21017. jer nas ove godine čeka mnoštvo posla, nastupa i natjecanja. Već sljedeći vikend 22. i 23. listopada naša licencirana trenerica Andrea Malenica Celić i seniorke Paula-Luce Storić i Marta Poljičak, koje ove godine kreću u trenersku školu, odlaze na trenerski seminar u Sv. Križ Začretje. Stručni seminar voditi će plesna pedagoginja gđa. Lenka Bachov iz Češke, koja je već 20 godina na vrhu mažoret sporta.

Nakon toga slijedi nam pregršt natjecanja i nastupa, a važno je napomenuti da smo ove godine domaćini 29. Državnog turnira u solo formacijama koji će se održavati 11. veljače 2017. u Sportskoj dvorani Čista Velika. Turnir su ujedno i kvalifikacije za XIV. Europsko prvenstvo mažoretkinja 2017. u Giulianovoj/Italija od 22.-25. lipnja 2017. i European Grand Prixu, koji će se održavati u Austriji/Neusiedl am See od 22.-24. rujna 2017.

- Još jednom pozivamo sve cure, curice, a i dečke, koji vole dobro društvo, putovanje i ples da nam se priduže. Zabava im je zagarantirana! Mogu nam se pridružiti utorkom i četvrtkom od 17.00-21.00h i subotom od 9.00-13.00h u holu OŠ Vodice. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt broja 091-189-6555, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice Plesna udruga Bollywod Vodice. Radujemo se vašem dolasku!!! - rekla nam je na kraju Tina Valerija Storić

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Listopad 2016 20:01
djelomob1.jpg