Listopad 25, 2016 2971 Branko Pavlov (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Tišnjanski HSS podržao Marina Mikšića

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nedavna događanja na političkoj sceni Hrvatske te prijevremeni parlamentarni izbori koji su nakon toga uslijedili imali su utjecaj i na politička zbivanja u Općini Tisno bar kad je u pitanju Autohtona hrvatska seljačka stranka.

Naime, neposredno prije parlamentarnih izbora održana je izborna skupština Hrvatske seljačke stranke na kojoj je izabran novi predsjednik gosp. Krešo Beljak, a ubrzo nakon toga A-HSS se pripojio HSS-u što je prihvaćeno i od naše Općinske organizacije.
Slijedom kasnijih događanja unutar HSS-a došlo je do suspenzije nekih županijskih organizacija te članova ove stranke, a među suspendiranim je bio i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Šibensko-kninske županije gosp. Zoran Smolić.

U proceduri stranačkih procesa na dužnost novog predsjednika ŽO HSS-a Šibensko-kninske županije izabran je gosp. Marin Mikšić koji je javno, preko medija, pozvao sve one kojima je u srcu HSS da se priključe ovoj Stranci.
Ovim priopćenjem članovi tišnjanskog A-HSS-a to i čine i stavljaju se na raspolaganje predsjedniku ŽO HSS-a Šibensko-kninske županije.

Važno je napomenuti da su svi članovi tišnjanskog A-HSS-a do prije prošlih lokalnih izbora bili članovi HSS-a kada je, sad već bivši predsjednik ŽO gosp. Smolić, suspendirao tadašnjeg predsjednika OO HSS-a Općine Tisno Branka Pavlova koji je zajedno s 90 posto tadašnjeg aktivnog članstva HSS-a u Općini Tisno, prešao u A-HSS.

Foto: Rudinapress/H. Pavić

Branko Pavlov (Foto: Rudinapress/H. Pavić)Vjera u Boga i seljačka sloga
Predsjednik (sad već bivšeg) A-HSS-a Općine Tisno
Branko Pavlov

djelomob1.jpg