Prosinac 22, 2016 6129 Arhiva Infovodice

Još o slučaju Gradskog poduzeća Vodice

Predsjednik Gradskog vijeća: Kako Ministarstvo uprave odluči tako ćemo postupiti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ministarstvo uprave jučer me je kontaktiralo i zatražilo očitovanje koje sam im dao vezano za 13. točku Dnevnog reda na 24. sjednici Gradskog vijeća održanoj 30. studenog ove godine. Što Ministarstvo odluči mi ćemo tako postupiti – rekao je Danijel Lasan Zorobabel, predsjednik Gradskog vijeća na početku današnje sjednice

 

Naime, nezavisni vijećnik Šime Bilan iznio je primjedbu na zapisnik sa 24. sjednice odnosno 13. točku iste sjednice

- Pregledali smo tonski i video zapis sa posljednje sjednice i utvrdili smo da to nema veze s onim što je zapisano u zapisniku. Sve u svemu, tu se radi o manipulacijama, unutarstanačkom sukobu te Vas molim da takve stvari ne rješavate preko Gradskog vijeća i građana grada Vodica – rekao je vijećnik Šime Bilan tražeći da se Odbor za statut, poslovnik i propise ponovo sastane i iznese pravno tumačenje ovog događanja.

Predsjednik Gradskog vijeća još je jednom naglasio kako će Ministarstvo uprave odlučiti o ovom slučaju te da nema smisla od ovog raditi pompu samo radi skupljanja jeftinih političkih poena.

Spomenimo i to da se od ove sjednice glasovanje provodi dizanjem pločica na kojima je tekst „za", „protiv" i „suzdržan", kako nebi bilo budućih nejasnoća vezanim za glasovanje.

Opširnije možete pogledati u video prilogu

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Prosinac 2016 23:31
djelomob1.jpg