Prosinac 31, 2016 9213 Facebook - privatni album

Organizator prekinio ovogodišnje izdanje turnira

Tragedija na Malonogometnom turniru generacija: Igrač ekipe 'Veterana' Dragan Ergić preminuo na klupi od srčanog udara

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tužna vijest proširila se jučer navečer Vodicama. Za vrijeme odigravanja utakmice veterana na tradicionalnom 14. turniru generacija dok je bio na klupi za rezerve Draganu Ergiću (58) iz Vodica pozlilo je i nakon toga se srušio na pod. Okupljeni su ga pokušali reanimirati, ubrzo je stigla i Hitna pomoć te su liječnici nastavili s oživljavanjem no Dragan nije davao znakove života.

 

- Duboko smo potreseni ovom iznenadnom smrću našeg Dragana. U prvom poluvremenu Dragan je odigrao 12 minuta i zatražio da ga povučem iz igre zbog boli u nožnom mišiću. Kad je počelo drugo poluvrijeme Dragan se odjednom srušio s klupe na pod. Hitna je ubrzo došla, ali na žalost Draganu nije bilo spasa – rekao nam je Ervin Vučak, igrač i voditelj ekipe 'Veteran'.

Povodom ovog tragičnog događaja organizator turnira, Malonogometni klub 'Heroji 2007' izdao je priopćenje

- Uprava kluba obavještava sve sudionike i gledatelje da je ovogodišnje izdanje turnira prekinuto. Duboko potreseni tragičnim događajem, a uzimajući u obzir prirodu i bit ovog vodičkog natjecanja, smatramo kako trenutno bilo kakve daljnje aktivnosti u vidu nastavka turnira posve gube svoj smisao. Izražavamo svoje duboko suosjećanje sa obitelji Ergić, kao i sa svim bliskim osobana našeg preminulog, dragog prijatelja i kolege Dragana – stoji u priopćenju MNK 'Heroji 2007'.

Ekipa 'Veterani' za koju je nastupao preminuli Dragan Ergić, bila je najstarija na turniru i okupljala je igrače od 47 do 62 godine. Dragan Ergić, hrvatski je branitelj iz Domovinskog rata.

Poslijednja izmjena dana Subota, 31 Prosinac 2016 11:19
djelomob1.jpg