Siječanj 28, 2017 6626 Šime Strikoman/Ivica Bilan

„Sjećanje na Dragana“: Odano priznanje prerano preminulom Draganu Ergiću

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Prošlo je mjesec dana od iznenadne smrti Dragana Ergića koja ga je zadesila za vrijeme igranja malonogometne utakmice na vodičkom „Turniru generacija". Tim povodom, a i zbog potrebe mnogih koji su ga poznavali da mu još jednom odaju priznanje i izreknu hvala, danas je održano nekoliko događaja pod zajedničkim nazivom „Sjećanje na Dragana".

 

Prvo je u Draganovim rodnim Gaćelezima položeno cvijeće na njegov grob, zatim je u sportskoj dvorani „Balun" podignuta majica (dres) u kojoj je igrao svoju posljednju utakmicu i na koncu je u Gradskoj knjižnici Vodice održano druženje uz projekciju fotografija na kojima je Dragan sa svojim prijateljima sportašima.

U atmosferi koja je bila izuzetno emotivna, Dragana su se u ime organizatora ovih događanja, a to su prijatelji iz Kluba DDK Vodice, NK „Vodice", RK „Olimpija" i MNK „Heroji 2007.", prisjetili Sanja Radin-Mačukat, Šime Bilan i Vinko Poljičak.

Njegovoj obitelji, supruzi Boženi i djeci, uručene su dvije zahvalnice (u ime Kluba DDK čiji je dugogodišnji član bio i vodičkih sportskih klubova) i veliki dres sa amblemima triju klubova sa kojima je bio neraskidivo povezan, a u spomen na Dragana u zrak su puštani lampioni.

Inače, prikazivanje Draganovih fotografija bilo je glazbeno popraćeno Arsenovim „Amigom". Dragan će u sjećanjima svih nas zauvijek ostati baš to – AMIGO.

Foto: Šime Strikoman / Ivica Bilan

djelomob1.jpg