Ožujak 02, 2017 3512

Turistička agencija Adriagate proslavila svoju 15 obljetnicu rada: Rođendanskom skupu prisustvovali privatni iznajmljivači iz čitave Dalmacije

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Adriagate, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj za posredovanje u privatnom smještanju proslavila svoju 15 obljetnicu rada. Tim povodom u hotelu Radisson blue u Splitu, održana je ćakula s iznajmljivačima privatnog smještaja za područje srednje Dalmacije, predvođena direktorima Tonijem Blaškovićem i Igorom Popovićem.

 

Kao posebni gosti na ćakuli sudjelovali su i predstavnici tijela turističke zajednice, direktor županijske turističke zajednice Splitsko-Dalmatinske Joško Stella, direktorica splitske turističke zajednice Alijana Vukšić, direktorica turističke zajednice grada Vodice Anita Franin Pečarica, predstavnica Hrvatske gospodarske komore Nataša Bušić, regionalni voditelj UHPA-e Jurica Glavina kao i predstavnici telekomunikacijskog operatera Iskon koji svojim rješenjima prate ovu agenciju od njenih početaka.

Nakon uvodnog pozdrava, direktor Popović osvrnuo se na rad agencije u proteklih petnaest godina, a posebno je istaknuo hvalevrijednu činjenicu da je Adriagate danas upravo jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj za posredovanje u privatnom smještaju.
- Sama Agencija danas, osim iz centralnog ureda u Splitu, posluje iz još četiri lokalne turističke agencije, raspoređene diljem Dalmacije, a sve sa ciljem ostvarivanja bolje komunikacije sa iznajmljivačima, kao i pružanja bolje usluge samim gostima – kazao je Popović.

Poseban naglasak je stavljen na daljnje širenje agencije koja zapošljava više od pedeset stalno zaposlenih djelatnika, te gotovo dodatno toliko i u sezoni, a gdje se sezonski rad agencije proteže na gotovo devet mjeseci.
- Veliki doprinos iznajmljivača rastu agencije je upravo njihovo povjerenje, gdje su nas prepoznali kao poslovnog partnera, te nam gotovo u potpunosti prepustili ne samo prodaju smještajnih kapaciteta već i čitavo upravljanje njihovim objektima - osvrnuo se Igor Popović.

Toni Blašković je u kratkim crtama prezentirao rast prodajnih rezultata koji su itekako značajni posljednjih godina.
- Svakako najzaslužniji čimbenik koji pridonosi brzom rastu je gotovo potpuno automatiziran vlastiti program za upravljanje odnosa sa kupcima, a koji je razvijan unutar okvira agencije – mišljenja je Blašković.

Adriagate_Radisson-036a.jpg

Također je napomenuo i da je „online" način rada, na koji su fokusirani posljednjih godina itekako pridonio radu, odnosno rastu agencije.
- Osim samih privatnih iznajmljivača, vlastita tehnološka rješenja poput sustava Rentistic i integracija sa svim svjetskim turističkim portalima, omogućila su nam da pomognemo i manjim turističkim agencija koje nemaju informatičku infrastrukturu na visokom nivou, povezivanje i plasiranje na svjetsko tržište uz minimalne troškove rada - rekao je Blašković.

- Adriagate radi odličan posao i ponosan sam što imamo ovakvu agenciju u Republici Hrvatskoj, osvrnuo se i Joško Stella, pozvavši iznajmljivače da se uključe u njihov projekt edukacije privatnih iznajmljivača, kao i uputivši poziv na prijavu za subvencioniranje na ulaganje i opremanje privatnog smještaja.

- Upravo agencije poput Adriagate-a su pokretači turizma kod nas - zaključila je direktorica turističke zajednice Split, Alijana Vukšić, čestitajući pritom 15. rođendan jednoj od vodećih turističkih agencija u Lijepoj našoj.

Skupu su prisustvovali privatni iznajmljivači čitave Dalmacije, sa posebnim naglaskom na mjesta gdje Adriagate ostvaruje nabolje rezultate, poput Vodica, Rogoznice, Trogira...

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Ožujak 2017 00:10
djelomob1.jpg