×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Ožujak 20, 2017 4153 FB privatni album

Državna tajnica za sport Janica Kostelić podržala projekt Srce Kornatsko

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Državna tajnica za sport Janica Kostelić primila je danas u uredu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta predstavnike projekta Srce Kornatsko i Udruge Krijesnica. Državna tajnica podržala je projekt, a na sastanku usuglašena je daljnja suradnja s Ministarstvom za što bolju provedbu humanitarne akcije.

 

Podsjetimo veliki projekt Srce Kornatsko u organizaciji DVD-a Vodice, MNK Heroji 2007., Vatrogasne zajednice Šibensko-Kninske županije i udruge Krijesnica započeo je prošli tjedan.

Cilj projekta je obilježavanje 10 godišnjice Kornatske tragedije na dostojanstven način i pri tome prikupiti donacije za Krijesnicu – udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Organizatori pozivaju sva vatrogasna društva, građane i druge organizacije civilnog društva, sportske klubove, navijačke skupine, ustanove i pravne osobe da se uključe u projekt donacijama, a za uzvrat će im poklanjati lampione koji će se pustiti istovremeno u cijeloj Hrvatskoj u znak sjećanja na poginule vatrogasce 27.08.2017.

Sredstva prikupljena prodajom lampiona usmjerit će se na sustavnu i kontinuiranu rehabilitaciju djece liječene od maligne bolesti i njihovih obitelji.

Donacije se mogu uplatiti na žiro račun HR23 2330 0031 5817 4899 5 otvoren u Splitskoj banci s naznakom županije iz koje se uplaćuju (kako bi se lampioni mogli s uplatnicom preuzeti na dan njihovog puštanja na lokacijama po županijama koja će se naknadno utvrditi).

djelomob1.jpg