Ožujak 23, 2017 5696

Priopćenje za javnost KN Torcida Vodice povodom pretresa njihovih prostorija

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U srijedu, 22.03.2017 policijski službenici obavili su pretres naših prostorija. Razlog ovog, kako navode preventivnog pretresa, je pronalaženje pirotehničkih i eksplozivnih tvari u cilju sprječavanja nereda na sportskim natjecanjima zbog nadolazeće utakmice Hrvatska-Ukrajina (24.03.2017, stadion Maksimir Zagreb).

 

Apsurdan je pretres udruge KNH "Torcida Vodice" ne smo zbog činjenice da policijski službenici nisu ništa pronašli, nego zbog razloga koji navode:"preventivno djelovanje prije utakmice Hrvatska-Ukrajina". Dobro je poznato da KNH "Torcida Vodice" već duže vremena organizirano ne odlazi, pa čak i ne prati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije (ako se ona tako može i nazvati) iz poznatih razloga.

Zanimljivo kako policijski službenici kao državna institucija "upadaju" u navijačke udruge,a nemaju nikakvih indicija i sumnji za takve radnje, dok jedna druga državna institucija (sportska inspekcija) ne "upada" u udrugu HNS (Hrvatski Nogometni Savez) koja se već više od godinu dana od stupanja na snagu odbija pridržavati zakona o sportu koji je donesen u saboru RH!

Za našu državu i vlast su navijači i navijačke udruge glavni problem, a osobe optužene za teški kriminal, korupciju kao i udruge koje se ne pridržavaju zakona nisu apsolutno nikakav problem.

S poštovanjem,
KNH "Torcida Vodice"

djelomob1.jpg