Travanj 10, 2017 6895

Lovro Kuščević susreo se s dr. Nelkom Tomić, kandidatkinjom HDZ-a za gradonačelnicu Vodica

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević boravio je danas u Vodicama, gdje je u Gradskoj vijećnici, potpisao Odluku o sufinanciranju 14 projekata na području Šibensko-kninske županije, ukupne vrijednosti 1,93 milijuna kuna.

 

Ministar je, prije odlaska u Zadar, u društvu župana Gorana Pauka, gradonačelnice Branke Juričev Martinčev i njezinog zamjenika Luke Lipića popio kavu u jednom vodičkom kafiću.
Na kavi su bili i kandidati za gradonačelnicu i zamjenika gradonačelnika Grada Vodica Nelka Tomić i Stipe Bosotin, kao i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

 IMG_1279.JPG

„Ministar je prije posjeta Zadru, iskoristio vrijeme da da podršku HDZ-ovoj kandidatkinji za gradonačelnicu Vodica, doktorici Nelki Tomić i da razgovaraju o nekim projektima koji su u domeni njegovog ministarstva. Sadašnja i buduća gradonačelnica Vodica iznijele su ministru planove i projekte, kako bi se odmah nakon 21. 5. moglo krenuti u njihovu realizaciju. Tako da, nakon lokalnih izbora, kad doktorica Tomić postane gradonačelnica Vodica, ne bude niti malo praznog hoda", kazao nam je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 15:48
djelomob1.jpg