Svibanj 02, 2017 3110

Akcija "Plastičnim čepovima do skupih lijekova" nastavlja se na jesen

Korisnici organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe pri Centru za pružanje usluga u zajednici Grada Šibenika Korisnici organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe pri Centru za pružanje usluga u zajednici Grada Šibenika
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji s ''Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske'' iz Čakovca, Strossmayerova 9, organizirala je u protekla dva mjeseca akciju prikupljanja PVC čepova . Prikupljanje čepova se provodilo pod motom ''PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA'' i logom ''SRCE ZA DJECU HRVATSKE'', a u akciju su se uključila i cijela županija.

 

Iz Humanitarne Udruge ''Daj 5 od srca'' obavještavaju javnost da se akcija nastavlja, a da će se prikupljeni čepovi moći dostaviti Humanitarnoj Udruzi na jesen, kontaktom na brojeve telefona 098 266 545 ili 091 509 5413. Također dva kontejnera koja su bila postavljena na Novoj tržnici i na Trgu kneza Branimira do tada će se povući.

- Vrijedno je za napomenuti da su Korisnici organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe pri Centru za pružanje usluga u zajednici Grada Šibenika prikupili cca 150 kg koje smo preuzeli protekli tjedan.

Ujedno ovim putem zahvaljujemo svim građanima, udrugama i institucijama koji su se uključili u ovu akciju, te ih još jednom pozivamo da nam se jave do 10. 05. 2017. godine, kako bi dogovorili preuzimanje do sada prikupljenih čepova i kako bi mogli dostaviti Udruzi u Čakovcu drugu pošiljku - javili su iz Humanitarne Udruge Daj 5 od srca

Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Svibanj 2017 22:27
djelomob1.jpg