Svibanj 05, 2017 3631

U Gradskoj knjižnici Vodice

Završen prvi ciklus škole šaha: Polaznicima uručene zahvalnice, a najboljima medalje

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U veseloj atmosferi proteklo je druženje u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice na kojem su se okupili voditelji i maleni polaznici Škole šaha, roditelji i poneki djeda.

Nakon odgledanog priloga o šahovskoj školi, koji je emitiran u HTV-ovoj emisiji „Dobro jutro, Hrvatska", prisutne u dvorani pozdravila je Sanja Radin-Mačukat, ravnateljica Knjižnice, a zatim dala riječ Slobodanu Mačukatu i Branku Vlaiću, voditeljima škole, koji su govorili o dobrobitima druženja sa ovom više tisuća godina starom igrom, kako u dječjoj tako i u odrasloj dobi.

U drugom dijelu ovog šahovskog druženja, a koje je svo vrijeme popraćeno projiciranim fotografijama malih šahista, dodijeljene su zahvalnice svim polaznicima i voditeljima Škole šaha, kojima još jednom valja zahvaliti na njihovom entuzijazmu i angažmanu koji su uložili u ovaj projekt Gradske knjižnice Vodice.

Najboljim polaznicima škole uručene su i medalje.

Među predškolcima najbolji je bio Marin Juričev-Talijaš, drugo mjesto zauzeo je Vito Trcera, a treće Nikola Čićin.

Zlatnu medalju u osnovnoškolskom uzrastu dobio je Ivan Friedrich, srebrnu njegov brat Josip, a brončanu Krešimir Župan.

Svoj djeci i voditeljima Škole šaha iskreno zahvaljujemo i želimo da još dugo uživaju družeći se uz 64 crno-bijela polja – poručili su iz Gradske knjižnice Vodice.

djelomob1.jpg