Svibanj 18, 2017 4676

Tvrtka Tommy donirala OŠ Vodice ček u iznosu od 20.000 kuna

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Tvrtka Tommy povodom otvaranja svog novog hipermarketa u ulici Ćirila i Metoda 11 (bivši Konzum) donirala je OŠ Vodice ček u iznosu od 20.000 kuna koji će biti namijenjen za uvođenje bežičnog interneta.

 

- Tvrtka Tommy u sklopu društveno odgovornog poslovanja u svaku sredinu gdje dolazi prvi put ili je djelomično zastupljena ima običaj pripomoći zajednici prema potrebama. Najviše smo skloni u ulaganja u škole, obrazovne ustanove, jer svi smo svjesni da je budućnost u mladima i djeci.
Najprije smo se obratili Gradu Vodicama koji su nas uputili na Osnovnu školu Vodice gdje smo spoznali njihovu potrebu razvoja infrastrukture za uvođenje interneta. Nadamo se da će ova donirana sredstva u iznosu od 20.000 Kn pomoći Osnovnoj školi Vodice, poboljšati im rad i kvalitetu nastave – rekao nam je voditelj marketinga Sebastijan Ivanković

Donacija će se iskoristiti za uvođenje bežićnog interneta, Wi-Fi-a, koji je inače u planu preko Ministarstva i Carneta za 700 škola na području republike Hrvatske za razdoblje od 2019.-2022.

- Ovo donacija će nam zasigurno dobro doći u realizaciji provođenja bežičnog interneta u školi. Pristup bežičnom internetu u početku bio bi samo za učitelje, a nakon uvođenjem svjetlosnog kabela, za što se nadam da će nam financijski pomoći Grad Vodice, pristup bežičnoj mreži bi bio omogućen i učenicima OŠ Vodice – rekao nam je ravnatelj OŠ Vodice, Grgo Friganović

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 18 Svibanj 2017 15:57
djelomob1.jpg