Svibanj 22, 2017 3217

Priopćenje predsjednika MO Gaćeleze Gordana Tabule povodom članka objavljenog na portalu Infovodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik MO Gaćeleze Gordan Tabula reagirao je na članak objavljen 11. svibnja na portalu Infovodice pod naslovom "Orijana Šprljan Perković i Most vodice na susretu s mještanima Gaćeleza i Grabovaca". Njegovo priopćenje donosimo ispod

 

U tom članku osjetio sam se prozvan kao vijećnik u gradskom vijeću i predsjednik mjesnog odbora Gaćeleze pa bi želio uputit demant.

Kako se Mostov program temelji na jeftinom populizmu i politikanstvu na nivou države tako na žalost i na lokalnom razini koja bi trebala biti još više bliža građanima.

Gospođa Ledenko je iznijela niz populističkih izjava i na to ima legitimno pravo da dobije koji glas na ovim izborima. Svojom izjavom „čemu služi mjesni odbor i na što su oni fokusirani te čime su se bavili vijećnici u gradskom vijeću svih ovih godina" je prozvala HDZ od početka njegovog djelovanja u našem naselju.

Član sam HDZ-a od samog osnutka ali ne bih ulazio dugo u povijest. U našem naselju HDZ je vodeća stranka od nezavisnosti Hrvatske države te je stranka sudjelovala u svim ratnim i poratnim projektima na infrastrukturi naselja:
-kopanje rupa i postavljanje stupova od Zatona do Gaćeleza i Grabovaca za električnu mrežu
-kopanje kanala za telefonsku mrežu iz zatona za Gaćeleze i Grabovce
-uređenje i asfaltiranje igrališta
-uvođenje vodovodne mreže
-postavljanje električne rasvjete na igralište
-obnova srušene crkve Svetog Ante u domovinskom ratu
-asfaltiranje ulica oko glavice i pokraj lokve prema podvornici te ulice prema šumi Gaj -izgradnja zvonika na crkvi Svetog Ante -asfaltiranje ulice za Svetog Jurja -postavljanje javne rasvjete kroz selo
-obnova osnovne škole to jest postavljanje vrata i prozora te ploče za krov
-parking kod crkve i asfaltiranje ulice do crkve
-ogradni zid oko Svetog Jurja
-asfaltiranje ulica ispod sela
-ogradni zid i okoliš oko crkve Svetog Ante
-popravak i nasipanje poljskog puta Gaćeleze-Grabovci
-čekaonice za autobus
-asfaltiranje igrališta i balotane
uvijek se moglo napraviti više ali smo radili sa svojom mogućnošću ne baveći se sitnim interesima mijenjajući političke opcije iz izbora u izbore.

Osvrnuo bi se na zadnje četiri godine moga mandata u kojem smo krenuti na izbore bez protukandidata što govori i u prilog današnjim dušebrižnicima i populistima da nisu bili u stanju predstaviti nikakav program kao što nemaju ni danas.

U posljednje četiri godine uspjeli smo ostvariti nogostup, autobusna stajališta, popraviti poljske putove i kao najveći projekt gradnja novog igrališta na lokaciji starog dotrajalog. I zato draga gospođo Gordana neka vas ne zamaraju dvije kupine na ulazu u naselje kad u vašem dvorištu koje graniči sa lijepim crkvenim okolišem ima 4-5 olupina od auta u kojima držite lovačke pse a možda je i to dobar turistički potencijal.

Predsjednik MO Gaćeleze Gordan Tabula

djelomob1.jpg