Lipanj 12, 2017 5077

Nova gradonačelnica Nelka Tomić preuzela vodstvo grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

Danas u Uredu gradonačelnice Vodica, dosadašnja dugogodišnja gradonačelnica Branka Juričev Martinčev predala je vlast i svoj ured novoizabranoj gradonačelnici dr. Nelki Tomić. Tom prilikom Branka Juričev Martinčev novu gradonačelnicu ukratko je upoznala sa stanjem u Gradu, financijama, imovinom i tekućim projektima.

 

- Uvjerena sam da uz svoje iskustvo i znanje koje imate da ćete znati prepoznati ono što je najpotrebnije za naš Grad i voditi ga dobro, a isto tako da ćete uvesti brojne novine koji naš grad i naši građani zaslužuju – izjavila je Branka Juričev Martinčev prilikom primopredaje gradonačelničkih dužnosti novoj gradonačelnici Nelki Tomić uz zahvalu.

- Nakon 12 godina časnog vođenja ovog grada zahvaljujem se svim našim građanima, suradnicima i medijima, a ja ću uvijek biti otvorena za suradnju i sugestije jer Vodice i Vodičani su u mom srcu.

Nova gradonačelnica se zahvalila našoj dugogodišnjoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev

- Hvala Branki Juričev Martinčev koja je za naš Grad učinila mnogo, a ja ću se truditi nastaviti istim putem. Također hvala svim građanima na ukazanom povjerenju i obećavam da ih nećemo iznevjeriti - izjavila je Nelka Tomić

Na novinarsko pitanje koji su prioritetni planovi i projekti, gradonačelnica Nelka Tomić je odgovorila da je to Dječji vrtić za kojeg je spremna projektna dokumentacija i da bi se u realizaciju tog projeta trebalo krenuti na jesen.

Nakon primopredaje nova se gradonačelnica dr. Nelka Tomić upoznala sa svojim novim suradnicima i djelatnicima Gradske uprave Grada Vodica.

Na kraju svi djelatnici gradske uprave i gradskih ustavova uz prigodne poklone zahvalili su se dugogodišnjoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev i zaželjeli dobrodošlicu novoj gradonačelnici Nelki Tomić

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017 15:38
djelomob1.jpg