Srpanj 07, 2017 7566 Mirsad M.

Svečano otvoren hotel Olympia sky: Sasvim nova dimenzija odmora u Dalmaciji

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U Vodicama večeras je svečano otvoren novoizgrađeni hotel 'Olympia Sky'. Hotel ima 130 soba i 18 vrhunski uređenih i opremljenih apartmana. Izgrađen je s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Na 8. katu nalaze se teretana i saune, na 9. katu nalazi se grijani natkriveni bazen, a 10. katu potpuno ostakljeni Sky restoran s kojeg pogled puca do Šibenika, Kornata i Murtera. Ima i nekoliko kongresnih dvorana s najsuvremenijom tehničkom opremom koji će omogućiti razvoj kongresnog turizma visoke razine.

 

Gradnja novog hotela započela je početkom prošle godine, a tvrtka 'Hoteli Olympia' u vlasništvu poduzetnika Josipa Stojanovića u izgradnju je uložila 190 milijuna kuna. Riječ je o kreditnim sredstvima koja su osigurana preko Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

foto_9.JPG

Svečanosti otvaranja nazočio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, ministar turizma Gari Cappelli, ministar financija Zdravko Marić, ministar pomorstva i infrastrukture Oleg Butković, mnogobrojni saborski zastupnici te više od 600 uzvanika.

- Ovaj novi hotelski sadržaj treba svima biti na ponos. Ujedno, ovo je pokazatelj da Država vodi brigu o velikim investicijama duž Jadrana. Olympia Sky sjajno je zdanje koje će zasigurno bilježiti odličnu popunjenost kapacitete tijekom cijele godine – kazao je ministar financija Zdravko Marić.

Kako je bilo večeras na otvorenju hotela Olympia sky pogledajte kroz fotogaleriju Mirsada Mešinovića

Poslijednja izmjena dana Subota, 08 Srpanj 2017 00:06
djelomob1.jpg