Srpanj 10, 2017 3691 Mirsad M.

Koncertom grupe Pavel na rivi završio trodnevni Vodice street festival

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U nedjelju je u sklopu Vodice street festivala održan koncert grupe Pavel na vodičkoj rivi. Bila je to jedinstvena prilika da mnogobrojna publika uživa u poznatim hitovima zagrebačkog benda. Dan prije na istom mjestu nastupio je sjajni zagrebački rock kvartet Gretta koji je pokupio zaslužene ovacije publike.

 

Likovne radionice za djecu, izložbe slika, rukotvorina, nastupi uličnih svirača još jednom prikazale su najstariji dio grada na drugom Vodičkom uličnom festivalu u jednom drukčijem i veselijem svjetlu.

dan_3_30.JPG

Na cijelom prostoru ulice Mirka Zore od Rokine otvorene galerije do Babinog kantuna vodički kreativci izložili su svoje umjetnine, rukotvorine i na taj način iz prve ruke posjetitelje detaljno upoznali s lokalnim umjetničkim vrijednostima. Festival se ove godine proširio pa se održavao u Đardinu i na Obali Vladimira Nazora mnogobrojnim koncertima i stand up komedijama.

Ulični festival organizirala je TZ Vodice u suradnji s LU More, a osnovna ideja festivala je da zaživi i drugi red ulica koji nisu na samoj obali te da se iskoriste potencijali koje imamo u Vodicama, a to su ljudi koji su kreativni i koji rade primijenjene umjetničke radove.

dan_3_32.JPG 

- Odaziv je i ove godine bio dobar. Imamo puno pohvala na organizaciju i izgled ulice Mirka Zore koja je živnula s izložbama i radionicama. Dogodine planiramo festival još više proširiti i obogatiti – rekla nam je Anita Franin Pečarica, dir. Ureda TZ Vodice

Dio atmosfere s drugog street festivala pogledajte kroz galeriju Mirsada Mešinovića

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Srpanj 2017 13:03
djelomob1.jpg