Kolovoz 03, 2017 2888

Europska avanturistička i humanitarna auto karavana Europ'Raid došla u Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Grad Vodice treću godinu za redom ugošćava sudionike četvrtog izdanja Europ'Raid-a., prve europske avanturističke, kulturne i humanitarne auto karavane u kojoj sudjeluju uglavnom studenti iz Francuske sa željom otkrivanja Europe i stvaranja novih veza između europskih gradova i zemalja kroz humanitarno djelovanje.

 

Karavana koja je krenula 29. srpnja, proći će u 23 dana više od 10000 km i posjetiti dvadeset zemalja. Prolazeći kroz Hrvatsku, karavana se zaustavila danas u Vodicama, gdje će prespavati da bi svoj put prema Crnoj Gori nastavila idućeg dana.

U ranim večernjim satima karavana koja broji preko 160 ekipa s 500 sudionika, prodefilirala je kroz grad.

Hrvatski kamp Europ'Raid-a organiziran je na prostoru Moto kluba Okit čiji će članovi zajedno s članovima Športsko ribolovnog kluba Mali porat volontirati na događaju. Odlična je to prigoda za druženje i razmjenu iskustava mladih Vodičana i Francuza.

Europ'Raid je nominiran za nekoliko europskih nagrada, a podržavaju ga brojne kompanije i institucije. Kao i protekle godine, Grad Vodice u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Vodica je hrvatski partner IV. Europ'Raid 2017

djelomob1.jpg