Kolovoz 10, 2017 3330

Na prvom Okruglom stolu Liste našeg mista odazvali se brojni građani

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Na prvom Okruglom stolu Liste našeg mista koji se održao jučer u Maloj gradskoj vijećnici odazvali su se brojni građani iz gotovo svih dijelova naselja Vodice, a ovim putem LNM im se zahvaljuje na vrlo konstruktivnom dijalogu.

 

- U svim predizbornim aktivnostima obećali smo građanima, kako će naši izabrani vijećnici sa Liste našega mista redovito organizirati okrugle stolove gdje bi im osigurali i omogućili iznošenje problema kojima se svakodnevno susreću na jedan neposredan i najdemokratskiji način. Podsjetimo, jedino naselje Vodice nemaju organizirani mjesni odbor ili odbor gradskih četvrti te smo procijenili kako je ovo za sada jedini i najbolji način direktne komunikacije s građanima, a u što smo se sinoć i uvjerili.

Neke od problema koje su sugrađani posebno isticali pokušat ćemo postaviti na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća (11.08.) na aktualnom satu. Ostala njihova razmišljanja, dvojbe i probleme uputit ćemo stručnim službama Grada Vodica i Gradskom vijeću u pisanom obliku.

Zahtijevat ćemo da se po svakom pojedinačnom slučaju službeno očituju te informiraju širu javnost putem medija, kako bismo zajedno sa sugrađanima mogli doprinijeti rješenjima i podići kvalitetu života zajednice na višu razinu. - priopćilo je Povjerenstvo Liste našega mista

djelomob1.jpg