Rujan 06, 2017 5965

Gradonačelnica Vodica povodom početka nove školske godine posjetila prvašiće OŠ Čista Velika te mališane Dječjeg vrtića Tamaris

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je gradonačelnica Vodica, dr. Nelka Tomić, povodom početka nove školske godine, posjetila prvašiće Osnovne škole Čista Velika te mališane Dječjeg vrtića Tamaris, podružnice Čista.

U ugodnoj atmosferi, u pratnji ravnatelja Osnovne škole Čista Velika, Marijana Belamarića, Gradonačelnica se upoznala s učenicima prvog razreda i njihovom učiteljicom Gordanom Ledenko. Uz kolačiće i sok učenici su podijelili svoja nova iskustva, razgovarali su o školskim obavezama i novim prijateljima. Iskusna i vesela učiteljica Ledenko kojoj je ovo već šesta generacija prvašića nije krila zadovoljstvo svojim novim učenicima koji su dobro pripremljeni došli iz predškolske ustanove i koji će bez problema savladati gradivo.

IMG_0128_Large.JPG

Inače, ovu lijepo uređenu i moderno opremljenu školu u kojoj se nastava odvija samo u jutarnjoj smjeni, ove školske godine pohađa ukupno 84 učenika od kojih je jedanaest u prvom razredu. Nisu to samo djeca iz Čiste Velike, nego i iz okolnih naselja: Gaćeleza, Krkovića, Lađevaca i Piramatovaca... Ovaj je susret bio i prilika za bolje upoznavanje te najavu skorašnjeg radnog sastanka na kojem će se Gradonačelnica podrobnije upoznati s radom ove školske ustanove i problemima u čijem rješavanju može pomoći i Grad Vodice.

Nakon veselog susreta u Osnovnoj školi, vodička je gradonačelnica posjetila i mališane obližnjeg dječjeg vrtića. Ovdje je u jednom mješovitom odjeljenju djece od tri do šest godina starosti, upisano šesnaestoro mališana. Pod budnim okom i spretnom rukom njihove mlade odgojiteljice Antonije Škarić, djeca provode bezbrižno djetinjstvo u igri i učenju.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Rujan 2017 12:02
djelomob1.jpg