Sjednica tri županijska odbora Zajednice žena HDZ-a održana u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Danas je u konferencijskoj dvorani hotela Olympia Sky u Vodicama održana zajednička sjednica Županijskih odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski" Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije. Sjednici je nazočila i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, ujedno i predsjednica Zajednice žena HDZ-a.

Ministrica Murganić je u našu županiju kao nadležna ministrica i socijalna radnica došla pozdraviti kolege na konferenciji socijalnih radnika, održanoj u Solarisu.

„Današnji boravak u Šibensko-kninskoj županiji iskoristila sam i za radni sastanak s gradonačelnikom Šibenika i predstavnicima Županije, a tema je bila iznalaženje prostora za rad Centra za socijalnu skrb grada Šibenika koji zaista nema uvjete za rad. Mislim da smo našli jedno zadovoljavajuće rješenje koje sad treba razraditi. Također, iskoristila sam priliku za druženje i razgovor s članicama zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice „Katarina Zrinski". Danas su nam se pridružile i žene iz Zadarske i Ličko-senjske županije. Porazgovarat ćemo o aktivnostima koje su vezane za program naše zajednice. Uvijek se veselim tim druženjima, ti su susreti jedna kolegijalna radost", kazala je ministrica Murganić.

IMG_2041.JPG

Zajednički sastanak tri županijska odbora organizirao je Županijski odbor Zajednice žena Šibensko-kninske županije, a njegova predsjednica Anita Aužina kazala je kako će današnji sastanak, osim za ugodno druženje, iskoristiti za razradu aktivnosti planiranih do kraja godine.

Skup je sa suradnicima došao pozdraviti i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

„Opće je poznato da radu Zajednice žena dajem punu podršku i u pravilu za svoje prve suradnice biram žene, jer mislim da su vrlo odgovorne, pametne, educirane i da revno rade svoje poslove. Baš zato smo na zadnjim izborima u našoj županiji prednjačili po broju žena na listama. Doprinos žena u sveukupnom radu Hrvatske demokratske zajednice je nemjerljiv, a kroz trenutno ustrojstvo žene na kvalitetan način mogu iskazati sve ono što mogu ponuditi našem društvu.", kazao je Nediljko Dujić.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 19 Listopad 2017 20:31
djelomob1.jpg