Studeni 03, 2017 3524 Mirsad M.

CMC festival i slijedeće četiri godine u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradsko vijeće grada Vodica prihvatilo na 3. sjednici ponudu ponudu tvrtke „Autor" d.o.o. iz Zagreba, vlasnika CMC televizije ujedno i većinskog vlasnika vodeće hrvatske diskografske kuće - Croatia records održavanje CMC FESTIVALA u Vodicama u periodu od 2018. do 2021. godine. Ovim prihvaćanjem ponude gradonačelnica Vodica Nelka Tomić ovlašćuje se za potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji.

CMC Festival osmišljen je kao revijalan festival najvećih diskografskih kuća na prostoru Republike Hrvatske. Cilj festivala je okupiti na jednom mjestu najeminentnija imena domaće glazbene scene kao i prezentirati nove skladbe renomiranih i novih izvođača. Također je jedan od ciljeva održavati festival u lipnju, u periodu predsezone, kako bi CMC televizija i medijski partneri promovirali Vodice i kako bi se popunili turistički kapaciteti u predsezoni kao i kasnije u samoj sezoni. Budući da festival medijski traje 3 mjeseca (od ožujka do lipnja), radi se o intenzivnoj promociji turističke destinacije na nacionalnom i regionalnom nivou

CMC festival nastavio bi svoju revijalnu tradiciju prezentacije najbolje od najnovije glazbe najvećih imena hrvatske estrade. Nastupilo bi minimalno 24 izvođača uz televizijski prijenos. Sam festival bi bio popraćen kroz sve medije (Tv, tisak, web)

Slika_67.JPG

Spomenimo kako je ovogodišnji deveti CMC festival oborio rekord po posjećenosti. Nastupilo je čak 33 najpopularnijih izvođača i grupa iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore koji su predstavili svoje najnovije hitove. Sve nastupe pratili su uživo i gledatelji CMC televizije te bosanske televizije Hayat. Prepuna vodička riva dvije je večeri zaredom bila centrom odlične zabave oduševivši publiku pristiglu iz svih krajeva Hrvatske i Europe. Dva festivalska dana obilježila je najbolja glazba koja se posljednjih mjeseci mogla čuti u radijskom i TV eteru.

Slika_21.JPG

Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Studeni 2017 11:35
djelomob1.jpg