Studeni 05, 2017 4678

Svečanom večerom i zabavom do kasnih sati u hotelu Olympia završeni 38. Susreti umirovljenika Dalmacije

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Svečanom večerom i zabavom do kasnih sati u hotelu Olympia završeni su 38. Susreti umirovljnika Dalmacije u organizaciji Udruge umirovljenika Grada Vodica. Svečanu večeru uveličali su svojom nazočnošću gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, župan Šibensko kninski Goran Pauk te saborska zastupnica Branki Juričev Martinčev koja je i kao gradonačelnica i osobno do sada podupirala rad Udruge umirovljenika Grada Vodica.

 

Susret na kojem je sudjelovalo više od 1000 umirovljenika iz četiri dalmatinske županije bio je ispunjen brojnim aktivnostima. Dobrodošlicu umirovljenicima u petak u predvorju hotela pjesmom su izrazili vodička klapa Bunari i KU Vodiške Perlice. Susret je započeo snimanjem Milenijske fotografije Šime Strikomana. Poslije snimanja Milenijske fotografije umirovljenici su šetnjom razgledali Vodice, a onda je uslijedila večera i ples u hotelu. Sutradan, u subotu, nakon doručka organiziran je posjet Nacionalnom parku "Krka" i Šibeniku. Po povratku u Vodice održan je okrugli stol na kojem se govorilo o problemima rada i djelovanja udruga, s posebnim naglaskom na zakonske odredbe koje udrugu umirovljenika ili bilo koju drugu udrugu izjedanačavaju s, na primjer, nogometnim klubom.

13.jpg

Predsjednik vodičkih umirovljenika Martin Čičin Šain još jednom je u ime Udruge zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli u pripremi i organizaciji susreta, a posebno vlasniku hotela Josipu Stojanoviću Jollyju i svim djelatnicima hotela jer su ponudili najpovoljnije uvjete i cijenu.
- Također hvala Gradu Vodice i Županiji na potpori i pomoći, rekao je predsjednik vodičkih umirovljenika Martin Čičin Šain

Čestitke Udruzi umirovljenika na izvrsnoj organizaciji

Foto: Facebook Udruge umirovljenika Vodice

djelomob1.jpg